Veel gestelde vragen

Hoe kan ik bij Lara Reizen een vakantie boeken?
Via onze website kunt u makkelijk de beschikbaarheid voor de reis van uw interesse opvragen en vervolgens inboeken. Eventueel kunt u ook tijdens kantooruren telefonisch uw vakantie laten boeken. U komt dan echter niet in aanmerking voor de internetkorting van 20 Euro per boeking. Ons telefoonnummer is 013 699 965.

Hoe kan ik een lastminute reis boeken?
U kunt online op onze website kijken. Indien u gewenste reis nog beschikbaar is, kunt u deze boeken. Lara Reizen neemt daarna zo snel mogelijk contact met u op. Alle reizen die binnen 10 dagen vertrekken,  zijn op aanvraag. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen. Dus nog geen on line visum kopen, geen parkeerplaats reserveren.

Zijn de transfers van en naar het hotel inbegrepen?
Ja,  voor pakketreizen  is de  transfer van de luchthaven naar uw hotel  inbegrepen in de prijs. Ook verzorgen wij uw transfer op de terugreis van het hotel naar de luchthaven.
(Tenzij u anders beslist heeft bij het boeken van  de reis).

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
Nadat u uw bestelbon per mail van ons ontvangen heeft, betaalt u 35% van de reissom als voorschot.
De restantbedrag dient u 6 weken voor vertrek te betalen. De datum van uiterlijke betaling van het restantbedrag staat tevens op uw bestelbon vermeld.

Hoe kan ik de reis betalen?
U dient zelf het bedrag over te maken op onze rekening bij de KBC-bank onder vermelding van uw boekingsnummer. Onze rekening nummer wordt op uw bestelbon vermeld.
U kunt het bedrag storten op KBC Bank rekeningnummer BE62731023579661 t.n.v. Lara Reizen BvBa te Paal-Beringen. Voor betaling vanuit buitenland IBAN BE62731023579661, BIC KREDBEBB

Kan ik met creditcard betalen?
Het is bij Lara Reizen niet mogelijk per creditcard te betalen.
Hoe krijg ik mijn betalingsbewijs?
Nadat het overgemaakte bedrag op Lara Reizen rekening staat, krijgt u per e mail uw betings bevestiging.

Hoe ontvang ik de tickets, hotelvoucher en reisinformatie?
Ongeveer  een week voor vertrek ontvangt u de tickets, hotelvoucher en reisinformatie per e-mail. U kunt deze reisbescheiden zelf uitprinten en meenemen naar de incheckbalie.
Als u de reisbescheiden liever per post ontvangt, kunt u dit aan ons doorgeven. Bij het verzenden per post berekenen wij een eenmalig bedrag van 25 Euro.

Turkije:
Met ingang van 10 april 2014 zijn reizigers met bestemming Turkije verplicht tijdig voor vertrek via internet een visum aan te vragen en een kopie hiervan bij zich te hebben gedurende de reis.
Het visum kan worden aangevraagd via https://www.evisa.gov.tr/en/ De kosten bedragen $ 20 en kunnen alleen met een Mastercard of Visa Card worden betaald.
Uw reisdocument dient voor Turkije tot 6 maanden na uw reis geldig te zijn om online visum te kopen.