Hotel Olimpiyat

  • Renovatie 2013: nieuw en fris.
  • Minuutjes lopen van Aya Sophia.
  • Voor jong en oud.
  • Vriendelijk personeel.
 

Informatie

Haal het maximale uit je stedentrip naar Istanbul: vanaf het moment dat je ’s ochtends je ogen opendoet, word je in hotel Olimpiyat getrakteerd op een volledige Istanbulervaring. De kamers zijn brandschoon en in 2013 gerenoveerd, dus je wordt wakker in een nieuw bed. Het traditionele ontbijt met verse, lokale ingrediënten laat een eventueel ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwijnen. Met een goed gevulde maag is het heerlijk struinen door de winkelstraatjes en langs de restaurants die rondom het hotel liggen. Hou je camera in de aanslag, want voor je het weet sta je tegenover prachtige bouwwerken als de Aya Sophia, de Blauwe Moskee en het Topkapi-paleis.

Hotel Olimpiyat ligt op 5 minuten lopen van de Aya Sophia, het Topkapi-paleis en het tramstation Gulhane. Het hotel beschikt over gratis WiFi.

De kamers van Hotel Olimpiyat zijn voorzien van airconditioning, satelliet-tv en gratis internet. Er is een 24-uursroomservice.

Het traditionele ontbijt bestaat uit verse, lokale gerechten. Het restaurant serveert Turkse, internationale en vegetarische maaltijden.

Hotel Olimpiyat bevindt zich op slechts 10 minuten lopen van de Blauwe Moskee en de grote bazaar. De internationale luchthaven Atatürk bevindt zich op 18 km afstand. 

 

Foto&Video:Hotel Olimpiyat