Best Western Amber Hotel

  • Gelegen in de oude wijk Kumkapi.
  • Restaurant met prachtig uitzicht over zee.
  • In het gehele hotel wifi.
  • Vriendelijk personeel.
 

Informatie

Bent u op zoek naar een uitstekend hotel met een authentieke sfeer en een goede service? Best Western Amber is een uitstekend hotel gelegen in de wijk Kumkapi, de oude visserswijk van Istanbul.


Ligging: Best Western Amber in Istanbul
Gelegen in de wijk Kumkapi, de oudste en meest kleurrijke wijk van Istanbul. Een knus en charmant hotel met zeezicht over de Zee van Marmara, gevestigd in een recent volledig gerenoveerd Osmaans gebouw, biedt een unieke atmosfeer, ontspanning en comfort voor iedere reiziger. Het openbaar vervoer treft u op korte loopafstand aan, taxi’s kunt u direct via de receptie bestellen.

Faciliteiten: Best Western Amber
Best Western Amber Hotel is met veel zorg en stijl ingericht en beschikt over 28 kamers. Het hotel is ondergebracht in een gebouw met een lift, receptie (kluisjes, gratis) en lobby met diverse zitjes, smaakvolle lobby bar, terras restaurant met een prachtig uitzicht, conferentieruimte, dokterservice, roomservice. In het gehele hotel wifi.

Uw hotelkamer:
Uw ruime kamer is voorzien van een telefoon, televisie , minibar (gevuld, tegen betaling), airconditioning en centrale verwarming. Alle kamers beschikken over een badkamer met toilet, bad en föhn.

Verzorging: Best Western Amber
U verblijft op basis van logies en ontbijt in buffetvorm.

 

Foto&Video:Best Western Amber Hotel